Ha olyan grafikust keresel, aki nemcsak művészkedni akar, hanem a vállalkozásodnak hasznot hozni, akkor ne keress tovább, megtaláltad. Tóth-Sipos Emese vagyok, szólíts nyugodtan Mesinek. Az a küldetésem, hogy azokat a feltörekvő vállalkozókat segítsem, akik kis befektetéssel és sok kreativitással akarnak nagy dolgokat elérni.


Ha több érdeklődőre, több feliratkozóra vagy több ügyfélre vágysz, akkor úgy kell tekintened a grafikai tervezésre, mint egy befektetésre, mert fontos, hogy olyan grafikákra építs és költs, amiből tényleg profitálhatsz.


Marketing végzettségem is van, és rengeteg olyan grafikát készítettem már, aminek a célja az eladás vagy a bizalom elnyerése volt. Azokat az eladást segítő trükköket, amiket az évek során megtanultam, előszeretettel használom, hogy más is profitálhasson belőle.

Tudom, hogy nem születik mindenki grafikusnak, és te sem érthetsz mindenhez, ezért bízd csak rám, hogy a vállalkozásod – a kép rólad -, úgy nézzen ki, ahogy megálmodtad.

Hiszem, hogy egy grafika célja nemcsak az, hogy szép legyen, hanem az is, hogy érzékeltesse miről szól a cég. Sugallja azt, hogy ez a cég profi, itt jó helyen vagyok, tükrözzön bizalmat, és ami szintén nem utolsó, hogy vezesse az érdeklődő szemét arra, amerre mi szeretnénk, például ösztönözze cselekvésre.


Én vagyok a jó választás!

  • Nyomdai előkészítésben jártas vagyok
  • Széles az anyagismereti tudásom (fóliák, papírok, technikák)
  • Megbízható vagyok
  • 12 év rutinom van, gyorsan és precízen dolgozom
  • Ügyfélközpontú vagyok, mert a te igényeid és elképzeléseid fontosak!
  • Az ügyfeleim 100%-a elégedett a munkámmal

12 éve vagyok grafikus. Hosszú ideig reklámcégeknél dolgoztam grafikus-dekoratőrként, tehát a tervezéstől a kivitelezésig minden folyamatban részt vettem. Referencia fotóim vannak bőséggel, ezekből mutatok meg egy kis ízelítőt.


Vélemények Rólam


Mesivel szívesen dolgozom együtt, mert a legtöbb esetben már elsőre megszületik a tökéletes megoldás, az első megbeszélés után. Nincsenek hosszú javítási körök, mint a legtöbb grafikusnál, akiknek ezt nem sikerül elsőre megvalósítani. Nézd meg a munkáit és, ha tetszik a stílusa, akkor garantálom, hogy a tietek is sikeres együttműködés lesz.


Amikor elindítottam a blogomat, majd a webáruházamat fontosnak tartottam, hogy legyen egy egységes arculatunk. Próbálkoztam sokféle megoldással, de valahogy sehogy sem volt az igazi. Emesét egy vállalkozónői csoportban ismertem meg, már az elején nagyon sokat segített nekem. Amikor pedig elkezdtünk közösen dolgozni öröm volt nézni, ahogy a kezei alatt életre kelnek a GastrOlaj márka egyedi stílusjegyei. Egyszerűen elkészítette azt, amit megálmodtunk. Köszönjük!

Martincsevicsné Jenei Gizella – https://www.gastrolaj.hu/


Mesi gyorsan, hatékonyan és pontosan csinálja meg azt amit elképzelek. Sőt! általában felülmúlja az elvárásaimat. A munka vele mindig élmény és inspiráció. Bátran ajánlom 🙂

Slevenszky Dária – http://refantazia.hu/