Rendezvény

Ha rendezvényen kívánod népszerűsíteni vagy értékesíteni terméked mindenképp szükséged lehet olyan kihelyezett reklámra, ami odacsalogatja és informálja a látogatókat. Ez lehet rollup, stand dekoráció, megállító tábla, katalógus, szórólap, prezentációs anyag vagy névjegykártya, ami kapcsolatépítésre szolgál.

Legyen szó kiállításról, vásárról vagy workshopról, mindenképpen érdemes úgy megjelenni, hogy egyrészt felkészült vagy, másrészt a pultod, standod tükrözze a céget vizuálisan. Mutatok néhány lehetőséget munkáimból.

Rollup

Rendkívül praktikus kiegészítő, mert kis helyen is elfér, az esemény végén pedig összecsukod és viheted is tovább a következőre alkalomra.

Rollup grafika - Reklámgrafikus, reklám, marketing, tervezés
Rollup hirdetés grafika tervezés - Reklámgrafikus, marketing, grafika
Rollup hirdetés grafika tervezés - Reklámgrafikus, marketing, grafika

Szórólap, kupon

Különösen jó reklámfelület rendezvények alkalmával, mert van lehetőséged személyesen is megnyilvánulni pár szó erejéig átadáskor. A szórólap mellé jár egy mosoly, és ha ügyes vagy, még egy ajánlatra és a termékre is felhívod a figyelmet. Egy jó hostess is megteszi ezt helyetted, amíg te az ügyfelekkel foglalkozol.

Szórólap tervezés, szórólap grafika - Reklámgrafikus, marketing, reklám, grafikus

Katalógus, prospektus

Költségesebb reklámeszköz, mint a szórólap, tehát érdemes olyannak adni, aki már potenciális vevőnek, ügyfélnek minősül a szemedben. Rendkívül jó módja annak, ha sok terméket szeretnél megmutatni, vagy szolgáltatásod hosszabb leírására is alkalmas. Meg lehet mutatni benne pozitív vásárlói véleményeket, statisztikákat, valamint részletesebb leírást, megoldást a célcsoportod problémájára.

Katalógus grafika tervezés - Reklámgrafikus, marketing, grafika

Névjegykártya

A névjegykártya kapcsolatépítésre szolgál, tehát segít abban, hogy ismeretségeket köss és átadd elérhetőségeid az érdeklődők számára.

Reklámgrafikus névjegykártya tervezés - grafikus, grafika, névjegy, arculattervezés

Bármilyen rendezvényre készülsz is, hagyj időt magadnak arra, hogy profihoz méltón jelenhess meg, hogy át tudd gondolni ajánlataid és olyan módon valósíthasd meg ötleteid, amivel magadhoz kötheted az érdeklődőket és ügyfelekké, vásárlókká alakíthatod át őket. Fordulj hozzám bizalommal, mert az általam készített grafikákkal sikered lesz!

Megrendelő lap


    Hozzájárulok, hogy levelezéssel kapcsolatban adataimat az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük.