Dekoráció

Ha boltod, üzleted, vendéglátó egységed vagy irodád van, szükséged lehet olyan dekorációs elemekre, amikkel felhívod magadra a figyelmet és információkat közölhetsz. Táblák, kirakat dekoráció, ablakmatrica, belátásgátló üvegfólia, irodai táblácskák, ezek mind mind olyan marketing felületek, amiken nemcsak információkat közölhetsz, hanem magadhoz csalogathatod a nézelődőket. Az autódekorációt is ide sorolom, mert akármennyire is mozgó felület, mégiscsak dekorációnak minősül, hisz dekoratív módon lehet rajta reklámozni.

Üzlet dekoráció

A grafikai tervezés mindig úgy működik, hogy elmondod mit szeretnél, leméred a dekorálni kívánt felületeket és elküldöd nekem a fotókat, hogy lássam hogy néz ki a tér egészében. Elkérem tőled a szövegeket is, majd ezután következik az alkotás. Látványterveket küldök neked, majd miután véglegesítettük a grafikát leadom a nyomdai fájlokat. Tehát a grafika véglegesítése után neked nincs más dolgod, mint leadni a dekorosoknak az összeállított grafikát.

Dekoratőrként nemcsak terveztem, hanem rengeteget ragasztottam is. Budapesten és környékén most is vállalok matricázást, valamint tudok segíteni a gyártásban is, beszéljük meg a részleteket.

Schönherz portál grafika - Reklámgrafikus, dekoráció, grafika, reklám

Belső tér

Amikor nemcsak kívül, hanem belül is szeretnéd látványossá tenni a teret. Bent is meg lehet jeleníteni a logót, lehet használni dekorfóliát az üvegfelületekre, készülhet térelválasztó, akár még egyedileg nyomtatott tapéta is, a lehetőségek száma végtelen. A Body Balance Power Plate Stúdió esetében egy lakberendezővel terveztük meg a teret és a grafikák elhelyezkedését. A logó, a színvilág és a komplett arculat is a portfólióm része, az elkészült stúdióról megmutatok néhány képet.

Falimatrica és dekoráció - Reklámgrafikus, üzlet dekor, reklám, grafika

Céges autódekoráció

Egy vállalkozó szinte mindenhova autóval jár, ezért ezt a felületet vétek lenne nem kihasználni. Nem kell érte fizetned az önkormányzatnak a kihelyezésért, mert a saját tulajdonod, amit úgy díszítesz, ahogy kedved tartja – persze a jogszabályoknak megfelelően. A grafikát 3D látványtervvel is megmutatom, majd a végleges verziót nyomdakészen adom át, amit a dekorosok kivágnak vagy nyomtatnak, majd ragasztanak. Kisebb felületeket Budapesten és környékén én is vállalok, keress bátran és beszéljük meg.

Bármilyen elképzelést megvalósítok, széles az anyagismereti tudásom, szinte minden felületre ragasztottam és terveztem már. 12 éve vagyok tervezőgrafikus, ebből 8 évet dekoratőrként dolgoztam reklámcégeknél, ezért tudom, hogy mit lehet és mit nem, vagy hogyan valósítsam meg elképzelésünket a térben.

Megrendelő lap


    Hozzájárulok, hogy levelezéssel kapcsolatban adataimat az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük.