Online reklám

Ide sorolok minden olyan képet, bannert, posztot és egyéb reklámot, ami az interneten jeleníthető meg, legyen ez a felület akár a webshopod, weboldalad vagy a közösségi oldalad.

A nézelődők figyelmét úgy foghatod meg, ha különleges, egyedi képeket töltesz fel, ha te más vagy, ha kiemeled a terméked előnyös oldalát, ha úgy tálalod, hogy kívánatos legyen.

Webáruház, weboldal

Akármit is kínálsz, ezek nélkül a felületek nélkül ma már komolytalannak tűnsz. Fejléc, landing oldal, csalitermék, hírlevél feliratkozó kép, slide banner, ebook, online katalógus, termékkép, csomagajánlat, kategória kép – ezeket mind mind kínálhatod olyan grafikával, ami megfogja az érdeklődők figyelmét és cselekvésre ösztönzi őket, ez pedig szinte minden esetben a megrendelés vagy váráslás.

Facebook hirdetés grafika - Reklámgrafikus, banner, marketing, reklám

Reklám képek

Weboldaladnak szüksége van vizuális elemekre, mint például akciós bannerek, újdonságok, termékedről reklámképek, listaépítésre szolgáló csalikép, stb. Ezekkel nemcsak színesebbé varázsolhatod oldalad, hanem hatékonyabban értékesítheted portékád.

Facebook hirdetés grafika - Reklámgrafikus, banner, marketing, reklám

Termék képek

Ha webáruházat üzemeltetsz, érdemes minél jobban megmutatnod termékeid előnyös oldalát. A nézelődők már nem kattintanak olyan könnyen a Megveszem gombra, mert óriási a választék. Kívánatos, testközeli képekkel vágyat ébreszthetsz, ami segít a nézelődőből vásárlót generálni.

Weboldal sales reklámkép - Reklámgrafikus, marketing, webdesign, reklám, grafika

Közösségi oldalak

2020-ban a facebook már egy kötelező ingyenes reklámfelület, amit vétek lenne nem kihasználni. Akár oldalad vagy csoportod van, esetleg az Instagramon is jelen vagy, szükséged lesz olyan egyedi képekre, amikkel kitűnhetsz a tömegből, népszerűsítheted, reklámozhatod terméked vagy szolgáltatásod. Mutatok ezek közül is néhányat portfóliómból – vannak köztük borítóképek, hirdetés képek és posztképek is.

Webshop termék sales grafika - Reklámgrafikus, marketing, termék, reklám, grafika

Amit hihetetlenül fontosnak tartok megemlíteni, hogy a reklámgrafika egy befektetés, hiszen általa feljebb pozicionálhatod a termékeid, magasabb áron tudod értékesíteni és vizuális élményt nyújthatsz az oldaladra látogatóknak. Minden terméket, minden szolgáltatást és minden online felületet lehet szebbé varázsolni csupán reklámgrafika segítségével!

Árat egyeztetés után tudok adni

Facebook hirdetés grafika - Reklámgrafikus, banner, marketing, reklám

Megrendelő lap


    Hozzájárulok, hogy levelezéssel kapcsolatban adataimat az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük.