Offline reklám

Ha vállalkozásodnak szeretnél kihelyezett nyomtatott reklámot, akkor a legjobb helyen vagy! Ez lehet szórólap, étlap, molinó, plakát, megállító tábla, katalógus, prospektus, céges bemutatkozó vagy akár prezentációs anyag.

Szórólap

A leggyakoribb nyomtatott reklámeszköz a szórólap. Ha azt gondolnád, hogy az online világ elterjedésével már nem olyan népszerű, akkor nagyon tévedsz. Igenis lehet vele hatni a célközönségre, csak tudni kell hogyan. Egy fekete fehér, gagyi papírra nyomtatott szórólappal aligha lehet sikered. Ha viszont jól átgondolt, kihajtható, színes anyaggal készülsz, elérheted a célod.

Szórólap tervezés, szórólap grafika - Reklámgrafikus, marketing, reklám, grafikus
Szórólap tervezés, szórólap grafika - Reklámgrafikus, marketing, reklám, grafikus

Mi lehet a szórólapon:

 • Megnyitott az üzleted? Mutasd meg!
 • Bevezető terméked, egy kihagyhatatlan akció keretében
 • Egy problémára megoldás, ami természetesen a terméked
 • Szolgáltatásod, amellyel megoldod a célcsoportod problémáját
 • A legnépszerűbb terméked
 • Kuponajánlat
 • Rendelésre felhívás
 • Új terméked van? Mutasd meg!
 • Ajándék aktivitásért cserébe (például regisztrál, x összegért rendel, stb.)

Vágj bele és készítsük el együtt szórólapodat, melyet akár kiszórsz egy területen, akár elhelyezed valahol ingyenesen elvihető anyagként, biztos lehetsz benne, hogy ha odafigyelsz rá, megtérül.

Étlap

Étterem, fagyizó, cukrászda, hamburgerező vagy bártulajdonos vagy️? Ideje korszerűsíteni vagy frissíteni az étlapot? Vállalom kinyitható vagy egylapos menüajánlatok megtervezését.

A meglévő arculati elemeket felhasználva, vagy megújulás címszóval álmodom meg az étlapot, melyet színes fotókkal vagy grafikákkal tehetünk még különlegesebbé.

Az elkészült anyagot nyomdakészen adom át, neked csak le kell adni és átvenni a nyomdából.

Esküvő grafikai tervezés

Molinó, rollup, plakát, megállító tábla

Ha azt szeretnéd, hogy könnyebben megtalálják vállalkozásod vagy népszerűsítenéd, használd ezeket a kihelyezett reklámgrafikai eszközöket. Nagyon jól beválik, hisz állandó helyet kapnak. Ha jól sikerül elhelyezni, figyelemfelkeltő és megszólítja a célcsoportot, akkor nyert ügyed van.

Rollup hirdetés grafika tervezés - Reklámgrafikus, marketing, grafika

Katalógus, prospektus

A legjobb módja annak, hogy több terméket vagy szolgáltatást mutass be füzet formájában. Ide sorolom az online katalógust is, mert amit nyomtatásra tervezünk le, azt miért ne használhatnád a weboldalon is?

A katalógushoz szükséges szöveget és képi anyagot mindig előre kérem, mert abból tudom az árat pontosan kiszámolni. A végeredményt nyomdakészen adom át, amit már küldhetsz is a nyomdába.

Katalógus tervezésekor minden arculati elemedet elkérem, hogy ne térjünk el a meglévő kinézettől, hacsaknem direkt ez a célod. Ezek a logó, színek, betűtípus, alnyomat, vízjel, stb.

Katalógus grafika tervezés - Reklámgrafikus, marketing, grafika

Bemutatkozó vagy prezentációs anyag

Amikor tárgyalásra mész, mindig legyen nálad a névjegykártyád és a bemutatkozó vagy prezentációs anyagod. Sokkal jobban le lehet nyűgözni az ügyfeleket, ha látják, hogy felkészült vagy.

Céges bemutatkozó vagy prezentációs anyagodban szerepelhet a cégtörténet, infografikák, a szolgáltatásaid, termékeid vagy bármi, amivel ösztönözni tudod a partnert az együttműködésre.

Lehet kinyitható, füzet formátum, lehet harmonikába hajtva vagy mappában összefűzve, lényeg a profizmus és a precizitás. Legyen színes, izgalmas, lenyűgöző és informatív, tele képekkel, kiemelésekkel és oda vezesse a szemet, ahova a legjobban akarjuk.

Reklámanyag, prospektus grafika tervezés - Reklámgrafikus, marketing, grafika, hirdetés

Megrendelő lap


  Hozzájárulok, hogy levelezéssel kapcsolatban adataimat az Adatvédelmi tájékoztató szerint kezeljük.