Zoli egy nagyon profi asztalos, aki modern, egyedi bútorokat gyárt családoknak méretre. Logót, névjegykártyát és weboldalt szeretett volna, hogy népszerűsítse vállalkozását.

Logója a WLS betűkből áll össze, persze jól eldolgozva a képben, ami egy stilizált, minimalista stílusú gardróbszekrény. A logó szögletes, térhatású, de mégis 2 dimenziós, amitől nagyon izgalmas látványt kapunk. A szín szándékosan fekete fehér, mert egy asztalosnak nem kell cifrázni, a szakértelem a lényeg és a precizitás, csak így egyszerűen.

A névjegykártya kétoldalas, ahol már megjelenik a fa textúra, mint vizuális elem. Szintén nagyon egyszerű és nagyszerű, nem kell túltolni, mert akkor elveszhet a lényeg, az információ.

Korábban szóba került, hogy weboldalt is szeretett volna Zoli, amit WordPress-ben el is készítettem neki. A stílus minimalista, modern, informatív, lényegre törő. Itt meg is nézheted, hogy mit hoztam létre ezzel az ingyenes weboldalszerkesztő programmal: https://woodlifestyle.hu/

Ez persze a kisarculat grafikán már túlmutat, de érdemes megnézni, hogy ezeket az arculati elemeket hogyan lehet tovább vinni egy nagyobb reklámfelületre, ami ez esetben a weboldal.