Zoli egy nagyon profi asztalos, aki modern, egyedi bútorokat gyárt családoknak méretre. Logót, névjegykártyát és weboldalt szeretett volna, hogy népszerűsítse vállalkozását.

Logója a WLS betűkből áll össze, persze jól eldolgozva a képben, ami egy stilizált, minimalista stílusú gardróbszekrény. A logó szögletes, térhatású, de mégis 2 dimenziós, amitől nagyon izgalmas látványt kapunk. A szín szándékosan fekete fehér, mert egy asztalosnak nem kell cifrázni, a szakértelem a lényeg és a precizitás, csak így egyszerűen.

A névjegykártya kétoldalas, ahol már megjelenik a fa textúra, mint vizuális elem. Szintén nagyon egyszerű és nagyszerű, nem kell túltolni, mert akkor elveszhet a lényeg, az információ.

Kisarculat csomag
Így néz ki nálam a logótervezés

Korábban szóba került, hogy Zoli weboldalt is szeretetne, amit WordPress-ben el is készítettem neki. A stílus minimalista, modern, informatív, lényegre törő. Itt meg is nézheted, hogy mit hoztam létre ezzel az ingyenes weboldalszerkesztő programmal: https://woodlifestyle.hu/

Ez persze a kisarculat grafikán már túlmutat, de érdemes megnézni, hogy ezeket az arculati elemeket hogyan lehet tovább vinni egy nagyobb reklámfelületre, ami ez esetben egy komplett weboldal.


Minden vállalkozás, minden termék más, valamint a célcsoportok is különböznek, ezért fontos, hogy olyan grafikusra bízd az arculat megalkotását, aki átérzi céljaid, és ennek megfelelően tervezi meg azt, amit te megálmodtál. Ha gyors és profi grafikusra vágysz, aki nemcsak művészkedni akar, hanem a vállalkozásodnak hasznot hozni, keress bátran!