Gábornak már volt egy logója, ami nagyon régi volt, ezért szerette volna, ha korszerűbb formában újul meg. Szeretett volna névjegyet is kapcsolatépítés céljából, ezért keresett egy profi reklámgrafikust. Örömmel vállaltam a feladatot, hiszen egy meglévő logót felfrissíteni is nagy feladat, hiszen a régi elemeket megtartva kell korszerű formába önteni.

A logó egy oroszlán volt, ami a védelemre utalt, valamint egy napra emlékeztető elemet képzeltek el, ami a napelemes tevékenységet fejezi ki. A színeket megtartottuk, de a betűtípust lecseréltük egy korszerűbb és olvashatóbb verzióra. Megmutatom miből mi lett.

Mivel fekete pólóban dolgoznak a srácok, ezért fontos volt az is, hogy sötét alapon is jól mutasson a logó, ezért ezt az igényt is figyelembe vettem a logótervezés során. Így néz ki a kész grafika sötét is világos háttéren.

A logónak illeszkednie kellett a már régóta működő weboldalba is, ezért elküldtem a látványtervet, hogy a megrendelő konkrétan lássa hogy fog kinézni élőben a weboldal az új logóval.

Amikor a végleges logótervek elfogadásra kerültek kezdődhetett a névjegykártya tervezés. Az adatok megadása után kétféle névjegykártya grafikai is készült, ezekből kiválasztották a legjobban tetszőt, amiből egy 3D látványtervet is küldtem, ami segít abban, hogy a megrendelő el tudja képzelni nyomtatásban.

Miután mindennel megvoltunk még egy táblatervezést is kért Gábor, amit az iroda kerítésére helyezett ki. Ez segít abban, hogy az ügyfelek könnyebben megtalálják, valamint az arra járók figyelmét is felkelti a szolgáltatásra.

Öröm volt együtt dolgozni egy olyan céggel, aki komolyan veszi azt, hogy korszerűsítse a vizuális megjelenést, ezáltal több megrendelőt fogjon meg.


Minden vállalkozás más, valamint a célcsoportok is különböznek, ezért fontos, hogy olyan grafikusra bízd az arculat megalkotását, aki átérzi céljaid, és ennek megfelelően tervezi meg azt, amit te megálmodtál. Ha gyors és profi grafikusra van szükséged, aki nemcsak művészkedni akar, hanem a vállalkozásodnak hasznot hozni, keress bátran!

Kisarculat csomag
Így néz ki nálam a logótervezés