A Schönherz iskolaszövetkezet egyetemista diákoknak nyújt munkalehetőséget, hogy segítse őket abban, hogy szakmai tapasztalatot szerezzenek. Számos projekten dolgoztunk együtt, mert online és offline is jelen vannak, valamint rendezvényeken is rendszeresen részt vesznek.

Amikor új irodát nyitottak Debrecenben szükségük volt olyan portál dekorációra, ami beengedi a fényt, de belátásgátló tulajdonsággal is rendelkezik. Így One Way fóliára nyomtatták ki az általam tervezett grafikát, amit a helyi dekoratőrök felragasztottak. Egy molinót is kihelyeztek a városban, erről is mutatok képet.

Rendszeresen hirdetnek, hogy népszerűsítsék a vállalatot és új diákmunkaerőt toborozzanak, ebből a célból készült plakát és banner.

Korábban már szó volt róla, hogy rendezvényeken is részt vesznek, erre az alkalomra kérték egy különleges szerencsekerék grafikai tervezését, valamint egy rollup grafikát. Ezt is megmutatom.

Már évek óta dolgozunk együtt különböző projekteken, de ami különösen kiemelkedővé teszi ezt a céget, hogy figyel a részletekre. Minden évben egyedi képeslapot küldenek partnereiknek, hogy így köszönjék meg az egész éves együttműködést. Eddig négy képeslap grafikát készítettem, rendkívül szerették mindegyiket, mert a számítástechnika, mint legfőbb tevékenységük mindegyiken megjelenik.

Mindig öröm együtt dolgozni egy olyan céggel, aki komolyan veszi dolgozóit, ügyel a részletekre és hosszú távon gondolkodik. A Schönherz ilyen, éppen ezért boldog vagyok, hogy hozzájárulhattam grafikáimmal a cég sikeréhez.