A Refan bolgár kozmetikumokat gyártó cég, melynek magyarországi forgalmazója a Refantázia. Már 8 éve dolgozunk együtt. A cégvezető rendkívül fontosnak tartja, hogy népszerűsítse a márkát, ezért sokat költ reklámra facebookon és Adwords-ön egyaránt hirdet, melyekhez rendszeresen reklámképeket kér tőlem.

A Refantázia kifejezetten trendkövető, hisz a kozmetikai márkák között nagyon nagy a verseny, ezért a webáruházban folyamatosan újítjuk a termék képeket és csomagokat állítunk össze.

A webshopban is rendszeresen megújítom a bannereket, hisz mindig van újdonság vagy olyan termék, amit jobban be kell promózni, ezekből is mutatok párat.

Facebookon is időnként hirdet, hisz ma már csak úgy lehet sikert elérni, ha mindenhol ott vagy. A facebook hirdetési képeknek több szabálya is van, amit rendszeresen változtatnak, csak hogy ne legyen olyan egyszerű. Ilyen például a 20%-os szövegarány, ami azt jelenti, hogy a kép-szöveg arány nem lehet több 20%-nál. Ezeket a képeket részesíti előnyben és fogadja el a hirdetési felületen.

Ha weboldalad, webáruházad van és online grafikákra lenne szükséged, hogy népszerűsítsd a termékeid vagy szolgáltatásod, keress bátran!