Kecskemét zöldterületi részén nyitott meg a Piknik bisztró. Rendkívül hangulatos és családbarát vendéglátó egység, raklap bútorokkal és kellemes megjelenéssel várja vendégeit. Logót szerettek volna terveztetni vállalkozásuknak, hiszen a megkülönböztetés, valamint a marketing szempontjából is fontos a céglogó.

Mivel szabadtéri, piknik hangulatú étteremről van szó, ezért szerették volna, ha ez a feeling a logóban is megjelenik. Több verzió közül választhattak, mert én mindig több lehetőséget mutatok meg, hiszen a logótervezés ára minimum két ötletet, tervet tartalmaz. Miután a színterveket is megnézték, ez lett a tökéletes logó számukra.

A stílus nagyon fontos, mert nemcsak a logó és a vállalkozás környezete határozza meg, hanem az, hogy milyen elképzelést szeretnének a későbbiekben megvalósítani. A tervekben szerepelt, hogy a belső térben fekete krétatáblákat fognak elhelyezni a napi ajánlatnak, ahova a logót is kihelyezik. Megmutattam a logót ebben a formában is, hogy konkrétan lássák hogy fog kinézni, valamint a logó használhatóságát is tökéletesen megmutatja a terv.

Egy logó akkor jó igazán, ha színesben és egy színben is érvényesül, hiszen bármilyen felületen jól használhatónak kell lennie, akár vízjelként, akár az étlapon, cégtáblán, névjegykártyán és még sorolhatnám.

Szerettem ezt a feladatot is, mert könnyen tudtam azonosulni vele, valamint jól esett ebben a témában is egyedit alkotni a cégtulajdonos és a bisztró számára.

Mai napig emlegetik, hogy a vendégeknek mennyire tetszik a logó és a vendégtér megjelenése.


Minden vállalkozás, minden termék más, valamint a célcsoportok is különböznek, ezért fontos, hogy olyan grafikusra bízd az arculat megalkotását, aki átérzi céljaid, és ennek megfelelően tervezi meg azt, amit te megálmodtál. Ha gyors és profi grafikusra vágysz, aki nemcsak művészkedni akar, hanem a vállalkozásodnak hasznot hozni, keress bátran!

Kisarculat csomag
Így néz ki nálam a logótervezés