Az Officekávé egy újonnan induló modern vállalkozás, aki a minőségi kávékülönlegességeket juttatja el az irodákba, mert a dolgozóknak is jár egy kis kényeztetés munkaidőben.

Első körben logótervezés volt a feladatom, amiben teljes mértékben szabad kezet kaptam. Több elképzelésből választották ki ezt logótervet, ami egy kávéscsésze felülnézeti képe, melyben a kávébab is megjelenik vizuális elemként. Több színvariációt is megmutattam, amiből kiválaszthatták azt, ami a legjobban tetszik.

Ezután a logót megmutattam más felületen is, ami segít abban, hogy el tudják képzelni a termékeken és azonosulni tudjanak vele.

Miután megszületett a végleges logó, folytattuk a munkát a termékcímkék megálmodásával. Minden kávéfajta más, valamint forró csoki is megtalálható a portfólióban, ezért az volt a kérés, hogy a címkék különbözzenek egymástól, de mégis legyenek ugyanazon elven megalkotva. Ezekből is mutatok néhányat.

Minden vállalkozás, minden termék más, valamint a célcsoportok is különböznek, ezért fontos, hogy olyan grafikusra bízd az arculat megalkotását, aki átérzi céljaid, és ennek megfelelően tervezi meg azt, amit te megálmodtál. Ha gyors és profi grafikusra vágysz, aki nemcsak művészkedni akar, hanem a vállalkozásodnak hasznot hozni, keress bátran!