Az INDA Hajstúdió egy zuglói elit szépségszalon, ezért nem is volt kérdés, hogy ideje logót csináltatni a már meglévő weboldalhoz. Mivel logóra és névjegykártyára is szükség volt, ezért a kisarculati csomagot ajánlottam, hisz az pont ebből a két arculati elemből áll.

Olyan logót szerettek volna, ami modern, jól megjegyezhető és később a saját gyártású termékeken is jól mutat. Szerették volna, ha az inda is megjelenik valahogy vizuálisan, ezeket a szempontokat figyelembe véve született meg ez a logó.

Több színkombinációt is megmutattam, ami természetesen benne van az árban, az óarany-szürke megoldást tartották a legelegánsabbnak, és ez illett a legjobban a szépségszalon stílusához.

Miután a logót véglegesítettük, kezdődhetett a névjegykártya tervezés. A kérés az volt, hogy legyen kétoldalas és kapjon helyet rajta egy időpontos táblázat is, ami a vendégek kényelmét szolgálja. Többféle mintát is megnéztünk, de végül ez lett a befutó.

A logót segítettem feltölteni a weboldalra is. Mivel WordPress motort használnak, ezért könnyedén megoldottam ezt a feladatot is, hiszen több weboldalt is készítettem már a segítségével. Így néz ki élőben az indahaj weboldala.

Minden vállalkozás, minden termék más, valamint a célcsoportok is különböznek, ezért fontos, hogy olyan grafikusra bízd az arculat megalkotását, aki átérzi céljaid, és ennek megfelelően tervezi meg azt, amit te megálmodtál. Ha gyors és profi grafikusra vágysz, aki nemcsak művészkedni akar, hanem a vállalkozásodnak hasznot hozni, keress bátran!

Kisarculat csomag
Így néz ki nálam a logótervezés