Az INDA Hajstúdió egy zuglói elit szépségszalon, ezért nem is volt kérdés, hogy ideje logót csináltatni a már meglévő weboldalhoz. Mivel logóra és névjegykártyára is szükség volt, ezért a kisarculati csomagot ajánlottam, hisz az pont ebből a két arculati elemből áll.

Olyan logót szerettek volna, ami modern, jól megjegyezhető és később a saját gyártású termékeken is jól mutat. Szerették volna, ha az inda is megjelenik valahogy vizuálisan, ezeket a szempontokat figyelembe véve született meg ez a logó.

Több színkombinációt is megmutattam, ami természetesen benne van az árban, az óarany-szürke megoldást tartották a legelegánsabbnak, és ez illett a legjobban a szépségszalon stílusához.

Miután a logót véglegesítettük, kezdődhetett a névjegykártya tervezés. A kérés az volt, hogy legyen kétoldalas és kapjon helyet rajta egy időpontos táblázat is, ami a vendégek kényelmét szolgálja. Többféle mintát is megnéztünk, de végül ez lett a befutó.

A logót segítettem feltölteni a weboldalra is. Mivel WordPress motort használnak, ezért könnyedén megoldottam ezt a feladatot is, hiszen több weboldalt is készítettem már a segítségével. Így néz ki élőben az indahaj weboldala.

Ha neked is szükséged van igényes grafikai tervezésre, mert szeretnéd céged népszerűsíteni keress bátran!