Otthon- és irodatakarítással foglalkozó cég keresett meg azzal a feladattal, hogy tervezzek logót az induló vállalkozáshoz. Szerették volna, ha a profizmusuk a logóban is megjelenik, ezért letisztult, modern megoldást kértek.

A kikötés a csepp forma, a kék szín használata és a ház motívum megjelenése volt. Több verziót is megnéztünk, de a befutó ez a logó lett, mert úgy érezték ez fejezi ki legjobban a cég tevékenységét és attitűdjét.

Egy logó akkor jó igazán, ha 2 színben is jól mutat, ezért egy egyszerűbb változat is készült sima kék háttéren. Ilyen egyszerű változatot mindig kell kapnod a grafikustól, mert egyrészt sokoldalúan felhasználható, másrészt az ilyen egyszínű grafikából készülhet például pecsét, pólónyomás, vagy bármilyen logózott reklámeszköz.

A logót mindig megmutatom más reklámfelületen is, hogy a cég tulajdonosa el tudja képzelni hogyan működne a valóságban. Így született ez a reklámtábla tervezet, ami 3 dimenziós felületen mutatja meg a logó használhatóságát.

Névjegykártya grafika is készült, ami kétoldalas lett, így a kapcsolattartó adatokon kívül a szolgáltatásoknak is jutott hely a hátoldalon. Meg is mutatom milyen lett.


Minden vállalkozás, minden termék más, valamint a célcsoportok is különböznek, ezért fontos, hogy olyan grafikusra bízd az arculat megalkotását, aki átérzi céljaid, és ennek megfelelően tervezi meg azt, amit te megálmodtál. Ha gyors és profi grafikusra vágysz, aki nemcsak művészkedni akar, hanem a vállalkozásodnak hasznot hozni, keress bátran!

Kisarculat csomag
Így néz ki nálam a logótervezés