Már meglévő ügyfelem szerette volna népszerűsíteni vállalkozását, ezért a szórólap mellett döntött. Mivel a logót és a névjegykártyát is én terveztem, ezért nem volt kérdés, hogy ismét hozzám fordulnak.

Szórólap tervezés előtt mindig szükség van az előre megírt, begépelt szövegre, hiszen a szövegek mennyisége is megadja az alapot. Képeket nem beszéltünk meg konkrétan, ezért ezen a téren is szabad kezet kaptam, de ha neked vannak képeid, amiket szeretnél a szórólapodon látni, azt is mindenképp küldd el nekem a szöveg mellé.

Home & Office Clear szórólapot kétoldalasra terveztük, mert a sok információnak kellett a hely, hiszen az sosem jó, ha egy szórólap zsúfolt. Mindenképpen harmóniára és átláthatóságra kell törekedni.

Az arculat színeit és betűtípusait használva terveztem meg a kért szórólap grafikát, amivel nagyon elégedettek voltak, ami nem tagadom, mindig örömmel tölt el.

Ez így tökéletes! – https://takaritoceg.hu/

Íme az eredmény:


Minden vállalkozás, minden termék más, valamint a célcsoportok is különböznek, ezért fontos, hogy olyan grafikusra bízd a céged reklámgrafikáit, aki átérzi céljaid, és ennek megfelelően tervezi meg azt, amit te megálmodtál. Ha gyors és profi grafikusra vágysz, aki nemcsak művészkedni akar, hanem a vállalkozásodnak hasznot hozni, keress bátran!