A Gobelintáska.hu egy kézi szövésű, gobelin technológiával készült modern táskákat forgalmazó magyar webáruház. Amikor elindultak megkerestek, hogy logót és névjegykártyát tervezzek a már meglévő webshop színei alapján (piros, fehér és fekete). A kisarculat csomagot ajánlottam nekik, hisz éppen erre volt szükségük.

A logó központjában egy modern táska forma látható, ami a termékre utal. Egy tűvel van megspékelve – ez pedig a gobelin varrás technika képi ábrázolása. Kérésük volt még, hogy a webshop és a szlogen is szerepeljen a logóban plusz elemként, ami egyébként el is hagyható.

A logó rákerült a táskákat rejtő dobozokra is, mert nincs is nagyobb öröm a megrendelő számára, ha egy exkluzív dobozban kapja meg a webáruházban rendelt terméket.

Névjegykártyából többféle verzió is készült, álló és fekvő, amiből végül a fekvő formátumot választották. Itt külön kérés volt, hogy a névjegyeken szerepeljenek a termékek, mert szerették volna, ha a termékkel, a táskákkal azonosítják a vállalkozást.

Későbbiekben kuponnal ellátott szórólapot és hirdetés képet is kértek, hogy mindenki megismerje a Gobelin táskákat.

Ha nincs még logód, se névjegykártyád, vagy szeretnéd leporolni a régi grafikáid, vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket.