A Gastrolaj, egy természetes növényi olajokat gyártó családi vállalkozás, melynek az egészségmegőrzés és a természetes életmód a két fő mozgatórugója. Egy vállalkozói csoportban találkoztunk, ahol rögtön kiderült, hogy olyan arculatra lenne szükségük, ami jól pozicionálja a céget és megmutatja a termékek minőségét.

Termékcímke tervezéssel kezdtük, majd az olajok fotózása után következtek a webshopba szánt sales képek. Mivel az olajoknak hasonló a címkéje, ezért a tartalmat képileg mutattam meg, hogy a nézelődő első pillantásra meg tudja különböztetni a termékeket.

Később csomagajánlatokat alakítottak ki, melyek különböző problémákra nyújtottak természetes megoldást. Abban kérték a segítségem, hogy grafikailag oldjam meg azt, hogy képi utalás legyen a csomagok által nyújtott megoldásra, így lett emésztés segítő, immunerősítő, kóstoló, szépség és prosztata csomag is a termékkínálatban.

Miután a vállalkozás egyre sikeresebb lett és a termékek egyre népszerűbbek, a termelő kiadta első saját könyvét Olajozott egészség címen, mely a természetes olajokról és jótékony hatásairól szól. Könyvborítóra és a könyvet népszerűsítő sales anyagokra volt szüksége, ebben voltam segítségére.

Szinte ezzel egyidőben online tanfolyamot hozott létre, amihez landing oldal grafikákat, valamint 3D képeket szeretett volna, ami népszerűsíti ezt a rendkívül értékes és hasznos tanfolyamot. A tanfolyamon résztvevők pedig dvd-t kapnak a teljes tudásanyaggal, melyek szintén portfólióm részét képezik.

Miután beigazolódott, hogy élete nem szól másról, mint a természetes olajokról, – hiszen sikerre vitte vállalkozását – ismét bővítette termékkínálatát illóolajokkal, az új csomagokhoz szintén termékképek készültek a webáruházba.

Büszkén mutatom meg a céget, mert nemcsak gyönyörű reklámgrafikákat tervezhettem általa, de tanultam is tőle valamit – ha hiszel a termékedben, ha odafigyelsz a marketingre és követed a trendeket, akkor vállalkozóként sikered lesz.

Amikor elindítottam a blogomat, majd a webáruházamat fontosnak tartottam, hogy legyen egy egységes arculatunk. Próbálkoztam sokféle megoldással, de valahogy sehogy sem volt az igazi.

Emesét egy vállalkozónői csoportban ismertem meg, már az elején nagyon sokat segített nekem. Amikor pedig elkezdtünk közösen dolgozni öröm volt nézni, ahogy a kezei alatt életre kelnek a GastrOlaj márka egyedi stílusjegyei. Egyszerűen elkészítette azt, amit megálmodtunk. Köszönjük!

Martincsevicsné Jenei Gizella – Gastrolaj