A gárdonyi levendulás öntapadó címkéket szeretett volna terveztetni, melyeket az eladásra szánt levendulavízre, levendulaolajra és levendulaszörpre készült ragasztani. Az első és legfontosabb cél az volt, hogy térjünk el a konkurenciától, ezért a lila színt kizártuk, mert egyrészt túlságosan megszokott, másrészt elegánsabb irányba szeretett volna elindulni.

Logója már volt, így az mindenképp rákerült a címkékre, ezen felül egy fehér csipke minta volt az elképzelése. A rosegold színt választottuk, ami kiválóan passzol az üvegek és a levendula színéhez.

Az első tervek azonnal elnyerték a megrendelő tetszését, amit kicsit kiegészítve meg is született a végeredmény.

A levendulavíz esetén több információt is szeretett volna feltüntetni a palackokon, így egy felfűzhető cédulával toldottuk meg a termék dizájnt. A címke kétoldalas, így egyik oldalon az információk, másik oldalon pedig a logó és a weboldal kapott helyet.

Ez a megbízás is örömmel töltött el, mert boldogan járultam hozzá a termékek egyedi stílusához, valamint az ügyfél elégedettségét is elnyertem kreativitásommal. Büszkén teszi ki a polcra termékeit és a vásárlók is nagyon elégedettek, hiszen örömmel veszik akár ajándékba is a természetes, magyar levendula termékeket.


Minden vállalkozás, minden termék más, valamint a célcsoportok is különböznek, ezért fontos, hogy olyan grafikusra bízd termékeid arculatát, aki átérzi céljaid, és ennek megfelelően tervezi meg azt, amit te megálmodtál. Ha gyors és profi grafikusra vágysz, aki nemcsak művészkedni akar, hanem a vállalkozásodnak hasznot hozni, keress bátran!