Az Eladósorban egy kreatív cég, akik lakberendezéssel és fotózással foglalkoznak. Azoknak nyújtanak segítséget, akik el- vagy ki akarják adni ingatlanukat piaci áron. Egyszerűen odamennek, felmérik a terepet, rendezkednek, pakolnak, majd az eladásra szánt ingatlant olyan szögből fotózzák le, hogy vevőcsalogató legyen.

Szerettek volna logót, névjegykártyát, valamint az ingyenesen letölthető tudásanyaguknak egy szép arculatot. Mint minden arculattervezésnél, most is a logóval kezdtünk, hiszen a logó alapozza meg a további grafikai tervezés stílusát. A logó színes és egyszerű, egy csipet vidámsággal, hiszen az Eladósorban pont egy ilyen vállalkozás – mosolygós lányokkal és színes gondolatokkal.

A logót követően jöhetett a névjegykártya tervezés. Itt már arculati elemek használatára is sor került, hiszen szerették volna, ha a névjegy színes és barátságos, de ugyanakkor komoly benyomást is kelt. Íme az eredmény.

Az ingyenes tudásanyagnak – ami egyébként feliratkozók gyűjtésére szolgál – , borítót is terveztem, ami sejteti az anyag tartalmát és minőségét. Célja, hogy örömmel töltsék le és minél többen feliratkozzanak. A borítóról egy kellemes sales képet, azaz bannert is terveztem a weboldalra, hogy kívánatosabb legyen, tehát többet kattintsanak rá.

Az ingyenes tudásanyag megtervezése aprólékos munka, ugyanis nincs két egyforma oldal. Telis-tele van képekkel, kiemelésekkel, tippekkel, ami segít az olvasónak a tanulásban, valamint vezeti a szemet. Gyönyörű lett a végeredmény, nagyon élveztem a munkát, ami meg is látszik.

Az Eladósorban csapata rendkívül elégedett volt a munkámmal, a későbbiekben is dolgoztunk együtt a weboldalon és a hirdetéseken.


Minden vállalkozás, minden termék más, valamint a célcsoportok is különböznek, ezért fontos, hogy olyan grafikusra bízd vállalkozásod arculatát, aki átérzi céljaid, és ennek megfelelően tervezi meg azt, amit te megálmodtál. Ha gyors és profi grafikusra vágysz, aki nemcsak művészkedni akar, hanem a vállalkozásodnak hasznot hozni, keress bátran!