Szilvi logótervezéssel bízott meg, nagyon határozott elképzelése volt. A színt, a “szétkent” hatást és a forma elemeket is előre meghatározta, ezért könnyen és gyorsan sikerült megvalósítani a koncepciót. Vállalkozásában különleges cukrász termékeket állít elő, aminek szeretett volna egy trendi, letisztult és modern logót.

Mindenképp pasztell színeket szeretett volna, ami finom és kellemes hatású. Többféle variáció is készült, mutattam több elrendezést, színt és betűtípust, amiből szabadon tudott válogatni. Megsúgta nekem, hogy nem volt könnyű dolga, de amelyikbe a legjobban beleszeretett, ami kifejezi mindazt, amit ő képvisel a vállalkozásában, az a képen látható verzió lett.

A kiválasztott céglogóról mindig készülnek úgynevezett mockup képek is, ami segít a megrendelőnek abban, hogy ne csak a sima felületen szemlélhesse meg a grafikát, hanem kapjon egy képet arról is, hogy milyen lenne élesben. Ezek a tervek abban segítenek, hogy a megrendelő egy természetesebb élethelyzetben is megtekinthesse a logót.


Miután elkészültek a tökéletes logótervek, Szilvi megkért arra, hogy egyszerűbb, vízjel formájában is tervezzem le a grafikát, amit javasoltam is neki, hiszen a süteményekről fotókat publikált, ami saját szellemi tulajdona, a vízjeles képet pedig nehezebb “kölcsönvenni”.

Minden tökéletes lett! Köszönöm szépen!!!! 🙂

Szilvi véleménye

Minden vállalkozás, minden termék más, valamint a célcsoportok is különböznek, ezért fontos, hogy olyan grafikusra bízd az arculat megalkotását, aki átérzi céljaid, és ennek megfelelően tervezi meg azt, amit te megálmodtál. Ha gyors és profi grafikusra vágysz, aki nemcsak művészkedni akar, hanem a vállalkozásodnak hasznot hozni, keress bátran!

Kisarculat csomag
Így néz ki nálam a logótervezés