Csiki Levente – Ceremóniamester logótervezéssel keresett meg, mert szeretett volna kitűnni versenytársai közül. Nem kaptam konkrét instrukciókat, egyszerű és elegáns logót képzelt el magának.

Levit már ismertem személyesen, ezért nem volt nehéz dolgom, hiszen tudtam, hogy egy ceremóniamesternek a mikrofon és a hangja a munkaeszköze, így nem is volt kérdés, hogy a mikrofont mindenképp szeretném a logóban megjeleníteni.

Az öltöny, mint alkalmi megjelenés szintén a ceremóniamester egyik jellemzője, tehát ezt a két motívumot dolgoztam össze a logótervezés során. A színválasztás szándékosan fekete és fehér, a házasulandók hagyományát követve.

A háromszög elrendezés szimbolikus, tudatos választás, hiszen a jegyespár és a ceremóniamester hármasa dominál egy lakodalom során. Hármuk közös munkájából születik meg az a hangulat, amiben a násznép is jól érzi magát. Íme az eredmény.

Egy névjegykártyát is terveztem Levinek, hiszen a kisarculat csomagban az új logó felhasználásával névjegykártya is készül, ennek a 3D látványtervét mutatom meg.

Egy ceremóniamester kezében mindig van munkanapló, mappa vagy naptár, ezért egy logózott határidőnapló látványterv is készült a céglogó felhasználásával.


Minden vállalkozás, minden termék más, valamint a célcsoportok is különböznek, ezért fontos, hogy olyan grafikusra bízd az arculat megalkotását, aki átérzi céljaid, és ennek megfelelően tervezi meg azt, amit te megálmodtál. Ha gyors és profi grafikusra vágysz, aki nemcsak művészkedni akar, hanem a vállalkozásodnak hasznot hozni, keress bátran!

Kisarculat csomag
Így néz ki nálam a logótervezés